Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Top 10 Vopsele de păr Profesionale

Cea mai buna vopsea de păr profesională nu există, pentru că nu este numai una. Găsești mai jos un Top 10 al celor mai bune vopsele de păr profesionale, alese în funcție de review-urile clienților din majoritatea magazinelor online de cosmetice. Optează cu maximă încredere pentru oricare produs din top.

1. Vopsea de par permanenta Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde 12/96 Blond-Albastru-Violet special, 60 ml

Vopsea de par permanenta Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde 12/96 Blond-Albastru-Violet special, 60 ml
Vopsea de par permanenta Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde 12/96 Blond-Albastru-Violet special, 60 ml

Vezi preț și opinii clienți

2. Vopsea Permanenta – Londa Professional nuanta 6/0 blond inchis

Vopsea Permanenta - Londa Professional nuanta 6/0 blond inchis
Vopsea Permanenta – Londa Professional nuanta 6/0 blond inchis

Vezi preț și opinii clienți

3. Vopsea Permanenta – Wella Professionals Illumina Color Nuanta 10/69 blond luminos deschis violet perlat

Vopsea Permanenta - Wella Professionals Illumina Color Nuanta 10/69 blond luminos deschis violet perlat
Vopsea Permanenta – Wella Professionals Illumina Color Nuanta 10/69 blond luminos deschis violet perlat

Vezi preț și opinii clienți

4. Vopsea Permanenta – Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 11.11 Biondo Platinum

Vopsea Permanenta - Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 11.11 Biondo Platinum
Vopsea Permanenta – Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 11.11 Biondo Platinum

Vezi preț și opinii clienți

5. Vopsea Permanenta – Wella Professionals Illumina Color Nuanta 8/69 blond deschis violet perlat

Vopsea Permanenta - Wella Professionals Illumina Color Nuanta 8/69 blond deschis violet perlat
Vopsea Permanenta – Wella Professionals Illumina Color Nuanta 8/69 blond deschis violet perlat

Vezi preț și opinii clienți

6. Vopsea Crema Permanenta – Wella Professionals Koleston Perfect Vibrant Reds, nuanta 55/66 Castaniu Deschis Intens Violet Intens

Vopsea Crema Permanenta - Wella Professionals Koleston Perfect Vibrant Reds, nuanta 55/66 Castaniu Deschis Intens Violet Intens
Vopsea Crema Permanenta – Wella Professionals Koleston Perfect Vibrant Reds, nuanta 55/66 Castaniu Deschis Intens Violet Intens

Vezi preț și opinii clienți

7. Vopsea Permanenta – Wella Professionals Illumina Color Nuanta 7/ blond mediu

Vopsea Permanenta - Wella Professionals Illumina Color Nuanta 7/ blond mediu
Vopsea Permanenta – Wella Professionals Illumina Color Nuanta 7/ blond mediu

Vezi preț și opinii clienți

8. Vopsea Crema Permanenta – Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde, nuanta 12/11 Blond Special Cenusiu Intens

Vopsea Crema Permanenta - Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde, nuanta 12/11 Blond Special Cenusiu Intens
Vopsea Crema Permanenta – Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde, nuanta 12/11 Blond Special Cenusiu Intens

Vezi preț și opinii clienți

9. Vopsea Permanenta – Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 6NI Biondo Scuro Naturali Intensi

Vopsea Permanenta - Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 6NI Biondo Scuro Naturali Intensi
Vopsea Permanenta – Alfaparf Milano Evolution of the Color nuanta 6NI Biondo Scuro Naturali Intensi

Vezi preț și opinii clienți

10. Vopsea Permanenta – Londa Professional nuanta 8/1 blond deschis cenusiu

Vopsea Permanenta - Londa Professional nuanta 8/1 blond deschis cenusiu
Vopsea Permanenta – Londa Professional nuanta 8/1 blond deschis cenusiu

Vezi preț și opinii cliențiCe aspecte ar trebui să iei în considerare atunci când cumperi o vopsea de păr profesională?

Vopseaua de păr profesională poate fi folosită atât pentru a acoperi părul gri, pentru a-l deschide/închide la culoare, cât și pentru a schimba dramatic culoarea părului. Și da, acest tip de vopsea are puterea de a transforma foarte ușor o brunetă într-o blondă platinată.

La un salon de înfrumusețare totul este foarte simplu, deoarece ești întotdeauna pe mâna unor specialiști, care se pricep foarte bine la ceea ce fac. Dar dacă îți dorești să folosești voposeaua de păr profesională acasă, ce ar trebui să iei în considerare?

Sfaturi practice pentru alegerea corectă a unei vopsele de păr profesionale

În primul rând, trebuie să iei în considerare ce vrei să faci cu părul tău – să-i adaugi tonuri calde, să îi schimbi complet culoarea sau să acoperi firele gri? De asemenea, ești interesată de o culoare permanentă sau vrei doar să încerci ceva nou? Răspunsurile la aceste întrebări îți vor afecta decizia și îți vor oferi o imagine de ansamblu mai clară asupra a ceea ce vrei să faci cu vopseaua de păr.

Cineva care vrea să acopere părul gri ar trebui să caute o vopsea de păr care menționează în mod special pe ambalaj faptul că acoperă firele gri. Părul gri poate fi greu de colorat, iar unele mărci de vopsea de păr sunt concepute tocmai în acest scop. Anumite branduri au dezvoltat inclusiv un pre-tratament pentru păr, care ar trebui să pregătească părul gri să accepte mai ușor vopseaua. De asemenea, dacă îți dorești să acoperi firele gri fără să schimbi prea mult culoarea naturală a părului, ar trebui să cauți o nuanță de vopsea apropiată de culoarea părului tău.

O altă etapă în alegerea unei vopsele de păr profesionale este să te decizi ce ar trebui să facă aceasta. Dacă îți dorești să adaugi tonuri mai calde sau să atenuezi nuanța părului arămiu, ar trebui să folosești nuanțe de vopsea cu denumirile „auriu” sau „cald” în numele culorii.

Cu toate acestea, pentru a evita o schimbare dură sau bruscă, ar trebui să rămâi, pentru început, în gama de culoare naturală a părului tău. Altfel spus, dacă ai părul șaten mediu ar trebui să cauți nuanțe care specifică în denumirea produsului „maro auriu mediu” sau „maro cenușiu mediu” ori ceva similar. Anumite femei vor alege totuși o nuanță cu tonuri peste sau sub culoarea lor naturală, de la maro mediu la maro deschis sau închis, însă majoritatea ar trebui să rămână în acest interval.

Tipuri de vopsele de păr în funcție de durata de utilizare

Vopseaua de păr profesională poate fi temporară, semi-permanentă, demi-permanentă sau permanentă. Culoarea temporară a părului se spală în aproximativ două sau trei șampoane. O astfel de vopsea este ideală pentru a încerca o nouă culoare sau pentru o petrecere cu stil.

Vopseaua semi-permanentă se spală în șapte până la 12 șampoane, iar cea demi-permanentă se spală în aproximativ 28 de șampoane. Cât despre vopselele cu acțiune permanentă, trebuie să știi că acestea nu se elimină prin spălări și durează până când părul crește sau este tuns.

Pentru o schimbare dramatică a culorii părului, este o idee bună să mergi mai întâi la un salon și să apelezi la un profesionist care se va ocupa în cel mai mic detaliu de această activitate. O astfel de abordare ar putea fi cea mai bună soluție pentru o brunetă care dorește să devină blondă sau pentru o blondă care își dorește părul roșu.

Cu toate acestea, dacă ai mers cel puțin o dată la un salon profesional, ulterior ai putea să alegi mai ușor o vopsea de păr profesională de pe rafturile magazinelor și să te vopsești singură acasă.

Brandurile de vopsea de păr sunt în general consecvente în a păstra constante caracteristicile produselor de-a lungului timpului. Așa se explică și faptul că unele femei care constată că o anumită marcă are nuanța potrivită pentru părul lor vor dori să meargă înainte cu acel brand.

Dacă nu ai mai folosit anterior vopsele de păr profesionale, ai putea să iei în considerare recomandări de culoare și nuanțe de la prietenele tale care au folosit mai multe mărci și au avut experiențe cu acestea.

Nu în ultimul rând, ține seama și de faptul că majoritatea brandurilor au site-uri web unde oferă sfaturi, recomandări de nuanțe și chiar instrucțiuni de citit înainte de a cumpăra o anumită vopsea de păr.

De asemenea, este important să investești în șamponul și balsamul potrivit pentru părul vopsit. Acest lucru va contribui la menținerea culorii dorite mai mult timp și ar putea menține părul într-o formă mai bună, deoarece vopseaua de păr, profesională ori nu, poate usca părul.

Majoritatea vopselelor de păr, inclusiv cele etichetate ca fiind profesionale, sunt disponibile la un preț ce rareori depășește 50 de lei. De aceea, dacă îți dorești să-ți schimbi culoarea părului, poți alege această opțiune în loc să plătești un preț exagerat într-un salon profesional de înfrumusețare.

Ți-a fost de ajutor acest articol?

TE-AR PUTEA INTERESA