Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Top 10 Aparate de Sudură

Selecția celor mai bune 10 aparate de sudură, alături de o recenzie cu informații esențiale pe care trebuie să le știi despre fiecare dintre acestea. Fiecare aparat de sudură a fost inclus în Top 10 pe baza analizei mai multor criterii specifice: brand, tehnologie, putere, fiabilitate, raport preț/calitate și păreri clienți.

1. Aparat de sudura WOLFSON® ATX-270, MMA 120A, afisaj electronic LCD, Invertor tehnologie inalta

Aparat de sudura WOLFSON® ATX-270, MMA 120A, afisaj electronic LCD, Invertor tehnologie inalta

Vezi preț și opinii clienți

Cu o abordare inovatoare în tehnologia aparatelor de sudură, WOLFSON® a creat ATX-270, un dispozitiv ce combină durabilitatea cu performanța superioară. În cele ce urmează, vom analiza principalele caracteristici prin care ATX-270 se detașează de produsele concurente din aceeași gamă de preț.

Design și construcție

Aparatul WOLFSON® ATX-270 se mândrește cu o fabricație care îmbină tehnologia de ultimă oră cu robustețea necesară pentru cele mai dificile condiții de lucru. Cu un gabarit redus, datorită utilizării tehnologiei IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor), și o greutate de doar 3.5 Kg, acest aparat este incredibil de portabil și ușor de manevrat.

Funcționalitate și performanță

Cu o tehnologie IGBT de ultimă generație, ATX-270 garantează o calitate superioară a sudurilor. În plus, această tehnologie nu doar că îmbunătățește eficiența aparatului, dar reduce și dimensiunile sale fără a compromite performanța. O caracteristică remarcabilă este capacitatea de a fi utilizat la capacitate maximă pentru 60% din timp, oferind astfel flexibilitate și eficiență crescută în operațiuni.

Răcirea componentelor interne este asigurată prin electroventilatoare cu debit mare de aer, evitând astfel riscurile de supraincălzire și prelungind durata de viață a aparatului. Mai mult, în cazul în care temperatura internă excede limitele admise, aparatul va opri automat funcționarea, reprezentând un pas înainte în materie de siguranță.

Aparatul se potrivește perfect pentru sudarea cu electrozi înveliți în curent continuu, permițând utilizatorului să sudeze cu succes o varietate de electrozi pe diverse tipuri de metale. Reglajul continuu al curentului de sudură și stabilitatea sa în fața variațiilor tensiunii de alimentare sunt alte două avantaje majore.

Funcții suplimentare și accesorii

Aparatul vine cu o serie de funcții adiționale, precum Anti Stick, protecția împotriva supraincălzirii și posibilitatea de reglare a curentului de sudură. Accesoriile incluse, de la cleme și cabluri la o mască de sudură și o curea de transport, adaugă un plus de valoare setului și fac procesul de sudură și mai convenabil.

WOLFSON® ATX-270 este o alegere excelentă pentru cei care caută un aparat de sudură monofazat de înaltă calitate, portabil și eficient. Este potrivit atât pentru hobby, cât și pentru activități semiprofesionale, oferind o combinație de performanță și durabilitate la un standard înalt. Cu un design gri-portocaliu modern, o serie de funcționalități utile și o gamă largă de accesorii incluse, ATX-270 este cu siguranță o investiție înțeleaptă în domeniul sudurii.

Spre magazin


2. Invertor-Aparat de sudura 4 accesorii,tip MMA,250A,tehnologie IGTB,masca cristile lichide cu 3 reglaje,electrod 1,6-5mm,curea de umar,palmari,electrozi,ciocanel cu perie,cabluri sudura incluse

Invertor-Aparat de sudura 4 accesorii,tip MMA,250A,tehnologie IGTB,masca cristile lichide cu 3 reglaje,electrod 1,6-5mm,curea de umar,palmari,electrozi,ciocanel cu perie,cabluri sudura incluse

Vezi preț și opinii clienți

Funcționalitate și specificații

Modelul SW 250 de la ALMAZ este un invertor monofazat recomandat în special pentru sudarea prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Este potrivit pentru sudarea unei varietăți largi de materiale, de la oțel aliat și nealiat, la aluminiu, cupru și chiar oțel inoxidabil. Datorită capabilității sale de a lucra cu toate tipurile de electrozi înveliți (rutilici, bazici, inox, etc.), versatilitatea acestui aparat este unul dintre principalele sale puncte forte.

Capacitatea sa de ajustare a curentului de iesire de la 20 până la 250 A, împreună cu un ciclu de lucru de 60% și o eficiență de 90%, îl face ideal pentru utilizări atât hobby, cât și semiprofesionale sau chiar profesionale. Tensiunea de alimentare este de 220V și este echipat cu un conector rapid de 16-25, iar diametrul electrozilor utilizabili variază între 1.6 și 5mm.

Portabilitate

Unul dintre aspectele care îl diferențiază pe ALMAZ SW 250 de alte modele este portabilitatea sa. Cu o greutate de doar 3KG, este foarte ușor de manevrat și transportat, făcându-l perfect pentru deplasări și proiecte în diferite locații.

Accesorii

Acest model vine cu un pachet generos de accesorii. Pe lângă cablurile de sudură și aparatul în sine, beneficiați și de o perie cu ciocanel, o mască de sudură automată, o curea de transport și un manual în limba română. Adițional, pachetul include și palmari pentru sudură și un set de electrozi.

Masca de sudură

Masca inclusă este dotată cu multiple funcții care facilitează sudarea. Aceasta oferă reglaj pentru viteza de răspuns și sensibilitate, se întunecă automat la inițierea arcului de sudură și revine automat la starea sa inițială după finalizarea sudurii. De asemenea, filtrul mastii asigură protecție UV și anti radiatii IR, și are un design simplu și compact.

Aparatul de sudura ALMAZ SW 250 este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție fiabilă și versatilă de sudură. Cu o serie de funcționalități avansate, un design compact și o gamă largă de accesorii incluse, acest aparat oferă o valoare excepțională pentru investiția realizată.

Spre magazin


3. Aparat sudura cu sarma fara gaz sau electrod Velt MIG MMA 131, curent de sudare 40-130A, 4.5Kg, accesorii sudura, rola de sarma 0.8mm inclusa

Aparat sudura cu sarma fara gaz sau electrod Velt MIG MMA 131, curent de sudare 40-130A, 4.5Kg, accesorii sudura, rola de sarma 0.8mm inclusa

Vezi preț și opinii clienți

Invertorul de sudură URAL MMA 300 Next Generation reprezintă o unealtă de încredere, fiind ideal pentru gospodării sau ateliere mici, având un design compact și fiind ușor de transportat. Conceput să sudeze prin procedeul MMA, este compatibil cu electrozi variind de la 1.6mm la 4mm, acoperind astfel majoritatea nevoilor de sudură.

Design și funcționalitate

URAL MMA 300 Next Generation are o construcție simplă și eficientă, în concordanță cu tehnologia invertor, ceea ce înseamnă un consum redus de energie, având totuși capacitatea de a suda majoritatea materialelor – cu excepția aluminiului, pentru care este necesar un curent alternativ. Ventilația adecvată a componentelor interne este asigurată de coolerul din partea dorsală și de cele trei grile de aerisire. De asemenea, pe spate, utilizatorul va găsi un întrerupător on/off practic.

Specificații tehnice

 • Tip aparat: Invertor
 • Tip lucrare: Semiprofesional
 • Tip alimentare: Electric
 • Tip sudură: MMA
 • Clasa de protectie: IP 21s (deși se menționează IP 20 într-o altă secțiune, am ales IP 21s pentru coerență)
 • Clasa de izolatie: B
 • Tensiunea de alimentare: 220V
 • Curent maxim de sudura: 300Ah
 • Reglare intensitate curent: 20 – 300Ah
 • Compatibilitate cu generator: DA
 • Diametru electrod: 1.6-4 mm
 • Lungime cablu clește: 300 cm
 • Tip răcire: Fortat/cooler

Dimensiuni

Cu o greutate de doar 3 kg, acest aparat este extrem de portabil, oferindu-le utilizatorilor libertatea de a-l transporta cu ușurință unde este necesar.

Conținut pachet

URAL MMA 300 Next Generation vine însoțit de următoarele accesorii:

 • 1 Aparat de sudură tip invertor
 • 1 Clește de sudură (300 cm)
 • 1 Clește de masă (150 cm)
 • 1 Mască de sudură
 • 1 Perie cu ciocănel
 • 1 Beretă de susținere

Funcții de securitate

Aparatul este dotat cu diverse funcții de securitate precum protecția la supraîncălzire, protecția la scurtcircuit și protecția la subtensiune.

Aparatul de sudură URAL MMA 300 Next Generation combină portabilitatea cu performanța, oferind un pachet complet pentru nevoile de sudare semiprofesionale. Cu un set generos de accesorii și funcții de securitate avansate, este o adăugare valoroasă pentru orice atelier sau gospodărie. Brandul Ural subliniază calitatea și fiabilitatea în domeniul echipamentelor de sudură.

Spre magazin


4. Set aparat de sudura multifunctional ProWELD MIG832e, tip invertor, functie MIG/MAG-MMA-TIG, amperaj 140A, 1 x masca cristale lichide model Flacari AgroPro

Set aparat de sudura multifunctional ProWELD MIG832e, tip invertor, functie MIG/MAG-MMA-TIG, amperaj 140A, 1 x masca cristale lichide model Flacari AgroPro

Vezi preț și opinii clienți

ProWELD MIG832e este un aparat de sudură multifuncțional ce impresionează printr-un design compact și o varietate de funcționalități. Fiind un aparat de tip invertor, oferă utilizatorului opțiunea de a alege între tehnici de sudură MIG/MAG, MMA și TIG, făcându-l potrivit pentru o gamă variată de aplicații profesionale.

Caracteristici principale

Unul dintre punctele forte ale acestui aparat de sudură este panoul de control multifuncțional. Acesta oferă un buton pentru reglarea amperajului, variind între 20 și 140, precum și un comutator touch pentru schimbarea tipului de sudură sau grosimea sârmei.

În plus, MIG832e este echipat cu un spatiu special pentru bobinele de sârmă, oferind astfel un acces facil și rapid. De asemenea, spre deosebire de aparatele clasice de sudură, acesta utilizează tehnologia pe bază de siliciu, oferind un consum redus de energie și compatibilitate cu rețeaua normală de 230V.

Funcționalități

 • Sudură MIG/MAG: Permite sudarea fără gaz protector, utilizând sârma FLUX. Suportă bobine de sârmă de până la 1kg.
 • Sudură MMA (SEI): Perfectă pentru sudarea oțelurilor aliate și nealiate, precum și a inoxului. Suportă electrozi înveliți de până la 3.2mm.
 • Sudură TIG: Oferă posibilitatea de sudare în mediu de gaz protector inert, însă necesită torta TIG opțională (WP-17V).

Specificații tehnice

Acest aparat de sudură este caracterizat de o tensiune de alimentare de 230V±15% și un curent maxim de sudură de 140A. Cu o eficiență de 85.00% și un factor de putere de 0.73, ProWELD MIG832e este nu doar puternic, dar și eficient.

Accesorii incluse

În pachetul de livrare se includ o serie de accesorii esențiale, cum ar fi cablul cu clește portelectrod și conector TEB, masca de mână din material plastic și o perie de sârmă cu ciocanel pentru zgură. Un plus notabil este masca cu cristale lichide model Flacări AgroPro, oferind protecție suplimentară în timpul sudării.

ProWELD MIG832e este un aparat de sudură multifuncțional care combină tehnologia avansată cu accesibilitatea și portabilitatea. Cu o greutate de doar 5.7 kg și dimensiuni compacte, acesta este ideal pentru profesioniștii care caută eficiență și mobilitate în același timp. Fie că este vorba de sudura MIG/MAG, MMA sau TIG, ProWELD MIG832e răspunde cerințelor variate ale industriei.

Spre magazin


5. Aparat sudura semiprofesional AgroPro SMART 200, invertor, 200A, monofazat, cabluri 3m

Aparat sudura semiprofesional AgroPro SMART 200, invertor, 200A, monofazat, cabluri 3m

Vezi preț și opinii clienți

Aparatul de sudura AgroPro SMART 200 redefinește conceptul de eficiență și portabilitate în lumea sudurii. Proiectat pentru profesioniști și entuziaști deopotrivă, acesta reprezintă un exemplar de top al tehnologiei moderne de sudură.

Tehnologie avansată

AgroPro SMART 200 utilizează tehnologia Inverter. Acest lucru diferă semnificativ de aparatele clasice ce se bazează pe transformatoare și redresoare grele de cupru sau aluminiu. În loc de aceste componente voluminoase, AgroPro SMART 200 se bazează pe o tehnologie sofisticată pe bază de siliciu. Asta înseamnă că nu numai că are un consum redus de energie, dar și că poate fi alimentat de la o priză standard de 220V, eliminând necesitatea unor instalații de curent de înaltă tensiune.

Reglare și eficiență

Cu un amperaj reglabil între 20 și 200A, AgroPro SMART 200 oferă flexibilitate în operațiuni, adaptându-se cu ușurință la nevoile specifice ale fiecărui proiect de sudură. De asemenea, cu o eficiență de 95%, acest aparat asigură performanță optimă și consum minim de energie.

Design compact

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale AgroPro SMART 200 este designul său ultra-compact. Cu dimensiuni reduse, acesta poate fi transportat cu ușurință, fiind ideal pentru deplasări și lucrări la fața locului. Banda de umăr inclusă îl face și mai ușor de transportat, iar posibilitatea de a-l încăpea într-un rucsac subliniază cât de portabil este.

Set complet

AgroPro SMART 200 vine cu un set complet de accesorii, inclusiv cabluri de 3m, o mască de sudură și chiar un ciocan pentru curățare, asigurând că aveți tot ce vă trebuie pentru a începe sudura imediat.

Avantaje suplimentare

Este important de menționat și funcțiile suplimentare, cum ar fi capacitatea sa de a lucra cu diferite tipuri de electrozi, stabilitatea curentului de sudură și caracteristicile sale de Hot Start și Anti-Stick, care îmbunătățesc semnificativ experiența de sudură.

AgroPro SMART 200 este un aparat de sudură de excepție, combinând tehnologia avansată cu portabilitatea, într-un design compact și eficient. Pentru cei care caută un echipament fiabil, durabil și performant, acesta este, fără îndoială, una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață.

Spre magazin


6. Aparat de sudura Profesional Campion Fachmann, 311 DK, MMA, 10-300 A, Cabluri 3 Metri, Electrozi 1.6 – 5 mm, 220V, Masca de sudura heliomata reglaj

Aparat de sudura Profesional Campion Fachmann, 311 DK, MMA, 10-300 A, Cabluri 3 Metri, Electrozi 1.6 - 5 mm, 220V, Masca de sudura heliomata reglaj

Vezi preț și opinii clienți

Campion Fachmann MMA311DK se prezintă ca un aparat de sudură profesional, adaptat perfect pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor, fie că este vorba de sudură la domiciliu sau în ateliere mici. Compatibilitatea cu o varietate de electrozi, funcționalitatea sa avansată și designul compact îl plasează în topul opțiunilor pentru cei ce caută un echilibru perfect între eficiență și portabilitate.

Design și portabilitate

Este evident că Campion Fachmann MMA311DK a fost proiectat având în minte mobilitatea. Gabaritul său compact și greutatea redusă îl fac ideal pentru a fi transportat și folosit în diferite locații. O astfel de portabilitate este esențială pentru lucrătorii care au nevoie de flexibilitate în operațiunile lor de sudură.

Performanță și tehnologie

Campion MMA311DK este un invertor de sudură de tip MMA IGBT, evidențiindu-se prin capacitatea sa de a funcționa eficient și precis. Dispune de un display digital care facilitează monitorizarea și reglajul parametrilor de sudură. În ciuda dimensiunilor sale compacte, este capabil să lucreze cu electrozi cu diametre variind de la 1.6mm la 4mm, acoperind o gamă largă de aplicații de sudură. Un aspect de menționat este capacitatea sa de sudură de 10-300A, oferind o adaptabilitate excepțională la nevoile proiectului.

Siguranță și eficiență

Ventilația eficientă, datorată coolerului și grilelor de aerisire, asigură o răcire adecvată a componentelor interioare, prelungind durata de viață a aparatului și prevenind suprarecălzirea. În plus, masca de sudură inclusă, cu cristale lichide și filtru cu autointunecare, asigură o protecție excelentă împotriva radiațiilor UV și a razelor infraroșii, permițând sudorului să lucreze cu precizie și în siguranță.

Accesorii și caracteristici suplimentare

Pachetul include o masca de sudura heliomată cu ecran cu cristale lichide. Aceasta masca este alimentată de o baterie de litiu fixă, cu posibilitatea de încărcare solară, aducând un plus de conveniență și durabilitate. Cu un nivel de transparență/intunecare reglabil, masca se adaptează perfect la cerințele fiecărei sarcini de sudură.

Campion Fachmann MMA311DK reprezintă o combinație excelentă de portabilitate, putere și precizie. Este adaptat pentru profesioniști, dar și pentru amatori datorită designului său intuitiv și eficient. Cu o gamă largă de caracteristici și accesorii de înaltă calitate, este fără îndoială o alegere valoroasă pentru cei care caută fiabilitate și performanță în domeniul sudurii.

Spre magazin


7. Invertor de sudura HEBER® HBR-325T, 300 A, electrod 1.6 – 5 mm, afisaj digital, lungime cabluri 3 metri + accesorii de sudura incluse

Invertor de sudura HEBER® HBR-325T, 300 A, electrod 1.6 - 5 mm, afisaj digital, lungime cabluri 3 metri + accesorii de sudura incluse

Vezi preț și opinii clienți

Invertorul de sudură HEBER® HBR-325T combină tehnologia avansată cu fiabilitatea și versatilitatea, fiind potrivit atât pentru profesioniști cât și pentru amatori. Designul său și accesorizarea variată îl fac o alegere excelentă pentru o gamă largă de aplicații de sudură.

Design și durabilitate

Cu un design robust, HEBER® HBR-325T este construit pentru a rezista la condiții de lucru dure. Combinația de roșu și negru oferă aparatului un aspect estetic plăcut, în timp ce manerul de transport integrat asigură o portabilitate ușoară, indiferent de locul de lucru.

Performanță și funcționalitate

Acest invertor de sudură poate gestiona un curent maxim de 300 A și este compatibil cu electrozi cu dimensiuni cuprinse între 1,6 și 5 mm. Dotat cu un afișaj digital, utilizatorii pot monitoriza și ajusta cu ușurință parametrii de sudură pentru a obține rezultate optime. Fiind recomandat pentru procedeul MMA, permite sudarea cu succes a unei varietăți de materiale precum oțel, oțel inoxidabil și fontă.

Siguranță și protecție

HEBER® HBR-325T dispune de măsuri de protecție împotriva supraincălzirii și suprasarcinii, asigurând astfel o durată de viață lungă și un mediu de lucru sigur. În cazul în care temperatura internă depășește limita maximă admisă, aparatul se va opri automat până când aceasta revine la valorile normale.

Accesorii și caracteristici suplimentare

Pachetul HEBER® HBR-325T vine cu o varietate de accesorii esențiale pentru sudură, cum ar fi cleme cu cablu de legare la pământ și cablu portelectrod, perie cu ciocanel pentru zgură, o mască simplă de sudură și o curea de transport. Acesta mai include și electrozi de diferite dimensiuni, ceea ce îl face ideal pentru a începe lucrul imediat după achiziție.

HEBER® HBR-325T este o alegere solidă pentru cei care caută un aparat de sudură de înaltă calitate, versatil și cu un design bine gândit. Cu funcționalități adaptate pentru a satisface o gamă largă de nevoi și având în vedere accesorizarea generoasă, acest invertor se dovedește a fi un instrument indispensabil pentru orice lucru de sudură. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un amator, HEBER® HBR-325T va fi cu siguranță un aliat de încredere în orice proiect.

Spre magazin


8. Aparat sudura AgroPro Combo 200, tip invertor, functie MIG-MMA-TIG, amperaj 160A, 220V, electrod 1.6-3.2mm, rola sarma 0.8mm 1Kg, accesorii incluse

Aparat sudura AgroPro Combo 200, tip invertor, functie MIG-MMA-TIG, amperaj 160A, 220V, electrod 1.6-3.2mm, rola sarma 0.8mm 1Kg, accesorii incluse

Vezi preț și opinii clienți

AgroPro Combo 200 se afirmă ca fiind un instrument multifuncțional și versatil, potrivit atât pentru uzul profesionist, cât și pentru cel domestic. Acest invertor de sudură, cu capacitatea de a efectua sudură MIG, MMA și TIG, demonstrează o combinație reușită între putere și portabilitate.

Performanță și capacitate

Echipat cu tehnologia IGBT, Combo 200 își maximizează durabilitatea în fața suprasolicitărilor, promițând eficiență îmbunătățită, o durată de lucru prelungită și o stabilitate sporită. Cu un amperaj de până la 160A și o tensiune de intrare de 220V, acest aparat este compatibil cu electrozi de dimensiuni cuprinse între 1.6 și 3.2 mm.

Panoul de control și funcționalități

Utilizatorii vor aprecia panoul de control multifuncțional al Combo 200, care permite ajustarea voltajului de la 15V la 20V și amperajului de la 20A la 160A. De asemenea, prezintă și un buton convenabil pentru selectarea modului de sudură dorit. Flexibilitatea în ceea ce privește opțiunile de sudură este amplificată prin abilitatea de a suda MMA cu electrozi de 1.8 la 3.2 mm, MIG Gassless și LIFT TIG.

Design și confort

Cu un design robust și compact, aparatul de sudură este surprinzător de ușor, având o greutate de doar 7.8 Kg. Manerul confortabil încorporat îl face ideal pentru transportul la diverse locuri de muncă sau pentru depozitare.

Siguranță și protecție

Un aspect esențial este sistemul de răcire al aparatului, cu un ventilator de înaltă performanță ce asigură o disipare eficientă a căldurii. De asemenea, Combo 200 este prevăzut cu un mecanism de oprire automată pentru situațiile în care aparatul devine prea fierbinte sau tensiunea și curentul depășesc limitele stabilite.

Accesorii și aplicații

Pachetul AgroPro Combo 200 vine cu o gamă generoasă de accesorii, de la masca pentru sudură la furtunul pentru sudare cu gaz și rola de sârmă flux de 0.8mm. Acesta se dovedește a fi un instrument extrem de util într-o multitudine de aplicații, fie că este vorba de sudarea oțelului inoxidabil, a plăcii de aluminiu sau de alte materiale metalice.

AgroPro Combo 200 oferă o combinație impresionantă de performanță, flexibilitate și valoare. Fiind atât de versatil și oferind atât de multe caracteristici într-un pachet compact, este cu siguranță o alegere excelentă pentru oricine caută un aparat de sudură de calitate superioară.

Spre magazin


9. Aparat de sudura (invertor) CAMPION MMA LV400XL, 400A

Aparat de sudura (invertor) CAMPION MMA LV400XL, 400A

Vezi preț și opinii clienți

Invertorul de sudură MMA LV400XL de la Campion reprezintă o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un aparat robust, eficient și versatil. Acesta se evidențiază prin multiplele sale caracteristici și specificații tehnice ce-l fac un aliat de încredere în domeniul sudurii.

Design și construcție

Începând cu designul, LV400XL este robust, combinația de metal și plastic oferindu-i o durabilitate crescută, chiar și în condiții grele de lucru. Durabilitatea este completată de un sistem de răcire eficient, bazat pe electroventilatoare cu debit mare de aer. Acest mecanism asigură funcționarea neîntreruptă a aparatului, iar în cazul în care temperatura internă depășește limita maximă, sistemul de protecție oprește aparatul, prevenind eventualele avarii.

Funcționalitate

MMA LV400XL este compatibil cu toate tipurile de electrozi, incluzând electrozi precum SSSI-1345 și SSSI-1355, făcându-l extrem de versatil. În ceea ce privește materialele cu care poate opera, invertorul se descurcă excelent cu oțel, fontă și oțel inoxidabil.

Specificatii tehnice

Aparatul se mândrește cu o gamă largă de ajustări și specificații care îl plasează în topul alegerilor pentru profesioniști:

 • Putere și eficiență: Cu o eficiență de 85% și un factor de putere de 0.93, LV400XL este optimizat pentru un consum energetic eficient.
 • Ajustabilitate: Curentul de sudură poate fi reglat între 20 și 400 A, ceea ce oferă o flexibilitate ridicată în funcție de cerințele lucrării.
 • Siguranță: Dispune de protectie la scurt-circuit și un mecanism de ajustare a puterii de sudură.
 • Alimentare: Aparatul funcționează la o tensiune de alimentare de 230 V.

Accesorii

LV400XL vine cu o serie de accesorii utile, care îmbunătățesc experiența utilizatorului și eficiența muncii. Acestea includ un scut de sudură, cabluri de masă și de electrod, un ciocanel/perie pentru zgură și o curea de transport. Aceste accesorii aduc valoare adăugată pachetului și facilitează operațiunile de sudură.

Invertorul de sudură MMA LV400XL de la Campion este, fără îndoială, un instrument de înaltă calitate, destinat profesioniștilor. Cu un design robust, o gamă variată de funcționalități și specificații tehnice impresionante, acest aparat este o alegere ideală pentru cei care caută fiabilitate și performanță în domeniul sudurii.

Spre magazin


10. Aparat de sudura Profesional Campion Nowa Poland,355G DC, MMA, 10-355 A, Cabluri 3 Metri, Protectie termica, Electrozi 1.6 – 5 mm, 220V

Aparat de sudura Profesional Campion Nowa Poland,355G DC, MMA, 10-355 A, Cabluri 3 Metri, Protectie termica, Electrozi 1.6 - 5 mm, 220V

Vezi preț și opinii clienți

Aparatul de sudură NOWA 355 reprezintă o alegere potrivită pentru cei care caută o soluție compactă, eficientă și versatilă pentru nevoile de sudură, fie că este vorba de gospodărie sau de un atelier mic. Având în vedere caracteristicile și performanțele sale, este evident că NOWA 355 este o unealtă de sudură de top în clasa sa.

Design și portabilitate

Cu un gabarit compact, NOWA 355 este ușor de transportat și manevrat, fiind ideal pentru diverse aplicații în spații restrânse sau la exterior. Datorită dimensiunilor sale reduse, este ideal pentru utilizatorii care necesită mobilitate și care pot dori să-și transporte echipamentul în diferite locații.

Funcționalitate și compatibilitate

Echipat pentru sudura MMA, aparatul se adaptează electrozilor cu dimensiuni de la 1.6 mm până la 5 mm, satisfăcând astfel o gamă variată de nevoi. Cu toate acestea, este important de menționat că nu este recomandat pentru sudarea aluminiului, datorită necesității de curent alternativ pentru această operație.

Performanță și eficiență

Inspirat din tehnologia tip invertor, NOWA 355 este proiectat să consume energie într-un mod eficient, având un randament impresionant de 90%. Aceasta înseamnă că, deși compact, este puternic și capabil să sudeze o varietate de materiale fără a consuma cantități excesive de energie.

Specificații tehnice

 • Modelul – MMA IGBT cu display digital, ceea ce facilitează monitorizarea și ajustarea parametrilor de sudură.
 • Alimentare – AC 220V, cu o toleranță de ±15%.
 • Frecvență – Standard, 50/60 Hz.
 • Curent – Aparatul permite ajustarea curentului într-o plajă generoasă, de la 10A până la 355A, ceea ce oferă o flexibilitate crescută în funcție de nevoi.
 • Siguranță – Clasa de izolație F și clasa de protecție IP21 asigură o operare în condiții de siguranță și durabilitate sporită.

Caracteristici suplimentare

Componentele interioare beneficiază de o ventilație adecvată datorită coolerului amplasat pe partea dorsală, sprijinit și de cele trei grile de aerisire. Practic, această caracteristică prelungește durata de viață a aparatului, evitând supraîncălzirea. În plus, este prevăzut cu un întrerupător on/off convenabil plasat.

NOWA 355 este un aparat de sudură tip invertor excelent pentru cei care caută eficiență și versatilitate într-un pachet compact. Cu caracteristicile sale tehnice avansate, designul portabil și eficiența energetică, este o investiție solidă pentru oricine dorește un aparat de sudură de calitate.

Spre magazin

Ți-a fost de ajutor acest articol?